Петър Волгин: Няма независим Европейски съюз, той се задвижва от Вашингтон

03 Юни 2024 20:55

Ангел Георгиев: Да си евродепутат, не означава да отидеш на екскурзия в Европа

 

Кандидатът за евродепутат от „Възраждане“ Петър Волгин посети днес Пловдив за да се срещне с граждани и да разговаря с тях за България, като част от Европа и Европейския съюз. В препълнената зала на хотел СПС той беше посрещнат от кандидатите за народни представители от партията Ангел Георгиев и Емил Янков.

 

Ангел Георгиев, който е водач на листата на Възраждане за Пловдив - град, откри срещата с пловдивчани и заяви, че за европейските избори е необходимо да се направи правилен избор.

Според него, в днешно време не всички хора осъзнават колко важно е да се гласува и не смятат, че техния глас ще бъде толкова решителен. "Не трябва да се допуска представителите на определени партии да достигнат до европейския парламент, за да си направят екскурзия в Европа. Нашата цел е в европейския парламент да защитаваме българските национални интереси.", категоричен беше Ангел Георгиев и допълни, че всичко това е възможно.

"Ако пратим хора, които са от статуквото, то те ще казват ''ДА' на всичко, което им диктуват от Европейския съюз. Тук е огромната разлика между тях и нас. Ние смятаме, че когато имаше нещо вредно за България, то трябва да си кажем мнението, както и когато е положително за нашата страна.", каза той.

Ангел Георгиев заяви категорично, че целта на партия Възраждане е да стане първа политическа сила.

"Нашата задача е революционна. Ние се изправяме срещу цялата машина - медийна и във властта. Точно затова е важно кои хора ще изпратим в Европейския парламент. Решението е да гласуваме и да дадем доверие на хората, които са от партия ''Възраждане''. Радвам се, че правим среща с такива будни хора като вас. Стига 35 години безвремие. Ние си искаме обратно българската независимост.", обясни Георгиев и даде думата на Петър Волгин.

Според него идеята за възникване на Европейски съюз е свързана с това да има мир и да няма повече войни.

"Тази идея беше загубена, защото Европейския съюз се превърна в организация, която е изцяло е подчинена на САЩ. Ние нямаме независим Европейски съюз. Имаме един механизъм, който се задвижва от Вашингтон. Ръководителите на Европейския съюз, които вчера бяха във вашия град, направиха така, че този съюз започна да върви надолу.", заяви Волгин.

Той е на мнение, че макар някои да гледат на България като малка държава, която нищо не може да даде." Ако имаме сила, воля и смелост, можем да променим много неща. Евродепутатите от партия ''Възраждане'' ще защитават националните интереси на България. Може да съществува един различен Европейски съюз. Задължително е да се гласува, защото гласуваме за свободата и независимостта на България.", призова Волгин.

 

Той сподели с пловдивчани, че евродепутати са длъжни да намерят по-правилно решение за Зелената сделка, което да защити българския интерес.

На въпрос: Как може да се задържат младите хора в страната, той отговори :" Когато толкова много хора напускат България, разбира се, че няма кой да работи. Тук трябва да се създаде живот и добри условия за работа, за да може да се разчита достойна реализация и заплащане. Хората ще се приберат в страната си, когато има добри условия, които да ги накарат да работят тук. Необходимо е професионално управление, като аз съм сигурен, че партия ''Възраждане'' е способна да направи това."


На въпрос относно войната в Украйна, Волгин каза, че конфликтът трябва да приключи възможно най-бързо." Не трябва да изпращаме оръжие, защото колкото повече пращаме оръжия на Зеленски, толкова повече правим така, че войната да продължи. Всичко може да приключи, когато Русия и САЩ седнат на една маса. Украйна е просто една марионетна държава.", заяви Волгин.

 

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетината!

Купуването продаването на гласове е престъпление!