Ангел Георгиев: Целта пред Възраждане е по трима депутати от Пловдив и областта

23 Сеп 2024 19:36

В Пловдив ПП "Възраждане" очаква да повиши резултата си и да има с един депутат повече от сегашния парламент, където народни представители от 16 МИР са Ангел Георгиев и Емил Янков. На трето място в листата е Чавдар Земярски, кандидат за кмет на община Раковски от местния вот миналата година.

Сред приоритите, които ще защитават в кампанията си сред пловдичвани, е държавно финансиране за повече ясли и детски градини, на градския транспорт, разширяването на околовръстното шосе и напредъкът по проекта "Въча" за водоснабдяване не само на Пловдив, но и на целия регион, каза Ангел Георгиев, който е и областен координатор на партията.

Георгиев обобщи, че намерението на партията е "да счупи цялата прогнила политическа система в България", която не работи за интересите на гражданите, а напротив - обрича ги на мизерия и лош стандарт на живот.

По думите му има реална опасност след изборите да се роди сглобка, след която хората пак ще получат по-различна ситуация от тази, за която са гласували. "Затова искаме да прочистим българската политика от партиите - паразити, които не работят за страната".

Искаме да градим мостове между Изтока и Запада, политиката ни е да балансирана по примера на Унгария, а не да ни управляват партии маронетки, каза водачът на листата и настоящ депутат. По думите му "Възраждане" ще води позитивна кампания, а една от целите е да се работи и за по- добрия имидж на партията.

Той не изключи и в тази кампания да се родят партии - отровни гъби двойници, по примера на "Величие", които да се опитат да вземат гласове с подобни на партията му послания.