Кръстьо Врачев : Ремонтът на околовръстното шосе и безопасността на шофьорите са основни цели в моята програма

09 Окт 2023 08:47

“Считам че безопасността на пътната инфраструктура следва да бъде основополагащ приоритет. Затова и в програмата си съм заложил цялостен ремонт на околовръстното шосе, поставяне на светофарни уредби, както и всички необходими действия, за да се изгради единна система за превенция на автомобилните катастрофи, както и премахване на остарелите, нефункционални и опасни съоръжения, които се явяват реални предпоставки за създаване на пътно-транспортни произшествия.

В този аспект на програмата ми е включена и идеята за осветяване на абсолютно всички пешеходни пътеки, намиращи се на територията на общината. По пример на други градове в България целя и създаването на велоалея по цялата дължина на община Карлово с маршрут Клисура - Калофер. По протежението на този маршрут има невероятно красиви и живописни места, които заслужават да бъдат видяни и оценени, докато хората практикуват любимия си спорт. Друга моя цел е реализирането на проект за създаване на екопътеки в Карлово и Клисура, както и пускане в действие и експлоатация екопътека “Бяла река” в Калофер.

Гордея се с Карлово, с неговия бунтовен дух, старинна атмосфера и красива природа, време е градът ни и цялата община да имат градоначалник, който милее и се гордее, че по тези места са се раждали героите на българската революция, а техният непреклонен дух живее във всички нас”, коментира кандидат-кметът за Карлово от “Възраждане” - Кръстьо Врачев на среща с граждани.

"Възраждане" е с номер 42 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!