Ботев пак поглежда към Генчев

16 Май 2023 10:45

Ръководството на Ботев (Пловдив) обсъжда кой е най-подходящ за наставник на тима през новия сезон. Вчера от "Колежа" обявиха, че клубът ще се раздели с португалеца Бруно Балтазар и босненеца Азрудин Валентич, който изпълняваше ролята на съветник по спортните въпроси. Sportal.bg разбра, че името на Станислав Генчев отново е актуално сред шефовете на "канарчетата".

Някогашният халф на Левски и Литекс пое Локомотив (София) през миналото лято, но е твърде вероятно скоро да се раздели с "железничарите" заради катаклизмите, които настъпиха в "Надежда" във връзка с напрежението между феновете на отбора и собственика Иван Василев.

Припомняме, че още през зимата Ботев отправи запитване до Генчев, но нещата нямаха развитие заради договора на специалиста с Локомотив. Името на 42-годишния треньор не е единственото, което се обсъжда под тепетатата. В публичното пространство излезе информация за интерес на "жълто-черните" към Станимир Стоилов. Любимецът на феновете на Левски е свободен, след като се раздели с клуба от "Герена" през април.

Main Menu