Ботев и Хебър не се победиха в контрола (СНИМКИ и ВИДЕО)

10 Фев 2024 15:27
Ботев и Хебър не се победиха в контрола (СНИМКИ и ВИДЕО) Снимки: Plovdivskinovini.bg

Ботев (Пловдив) и Хебър не успяха да се победят и завършиха 0:0 в контролна среща, провела се на тренировъчното игрище в Коматево.

Още в началните минути Ботев можеше да открие резултата. Балоянис навлезе отляво в наказателното поле и центрира към Акере, но той от близка дистанция прати кълбото право в ръцете на Дебърлиев. Последваха минути, в които нямаше интересни ситуации.

В 31-ата обаче ново центриране отляво намери Ивелин Попов, който свали към Уме. Нападателят стреля директно от движение, но и този път вратарят на Хебър спаси.

До края на полувремето резултатът остана непроменен, а във финалните секунди на първата част Дебърлиев отново трябваше да показва класа при удар от границата на наказателното поле.

През второто полувреме двата тима продължиха да си организират атаки към двете врати, но без да създават опасни положения. В даден момент от двубоя темпото на игра спадна. В 75-ата минута хубав удар от дистанция на футболист на Хебър премина над напречната греда.

Двата тима така и не успяха да излъчат победител до края на двубоя, като засадите и нарушенията на няколко пъти спираха хубава атаки към двете врати.