Душан Керкез: Всеки от нас ще даде най-доброто от себе си

14 Май 2024 13:11

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде специално интервю за Българската професионална футболна лига преди финала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец.

Керкез няма възможност да присъства на традиционната обща пресконференция на двамата треньори преди срещата, тъй като отборът на Ботев Пловдив ще тренира под тепетата и ще пристигне в София късно във вторник вечер.

„Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем всичко и вярваме, че ние може да направи нещо добро за нас и за клуба. Ние знаем, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Ние имаме надежда и вяра в нашия отбор“, каза Душан Керкез.

„Настроението при нас е супер. Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът“, допълни треньорът на Ботев.

„Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо“, каза още Керкез

„Всички играчи, на които разчитахме в последно време са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички на на линия и вървим с пълна мощност“, заяви той.

„Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас, ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая“ завърши Душан Керкез.