Димитър Палазов: Червеният картон промени всичко

Димитър Палазов: Червеният картон промени всичко

Помощникът в щаба на Христо Златински в Локомотив Пловдив - Димитър Палазов, отбеляза, че червеният картон на Мартин Паскалев е бил повратният момент в двубоя, който бе загубен от „смърфовете“ с 0:1 в гостуването на Спартак Варна.

„Повратният момент е червеният картон, защото останахме с човек по-малко и оттам нататък отиде в друго русло мачът. До червения картон ние контролирахме играта, опитвахме се да атакуваме, имахме желание за трите точки, но картонът промени всичко“, заяви Палазов.

„Червеният картон най-вече промени тактическата схема, не бяхме готови за това. Не беше това, което ние тренирахме. Като цяло след червени картон играхме по-затворено, опитахме няколко контраатаки, но не се получи. Грешка накрая ни коства точката“.

„Имаме много малко време да работим с футболистите. През 2-3 дни са мачовете. Като цяло Христо Златински определя тренировъчния процес и състава“.

„Засега обстановката е нормална, защото все още всичко е наред. Ние сме Локомотив Пловдив и не трябва да прекланяме глави. Всеки трябва да си върши задълженията. Не искам да коментирам нещо с Николас Пенев, това си е вътрешна информация”, завърши Палазов.

Image