Пенев: Оставям добре подготвен тим в прогрес

Пенев: Оставям добре подготвен тим в прогрес

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА.

Пенев застана начело на "железничарите" преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо Златински.

"Първо искам да благодаря на всички футболисти на Локомотив (Пловдив) за съвместната ни работа и всеотдайно отношение, на капитаните Димитър Илиев и Мартин Луков за професионалната работа и примера, както в съблекалнята, така и на терена.

Оставям тима много добре подготвен и в прогрес, както това ясно се видя в последния мач срещу Лудогорец.

Дано новите треньори да успеят да развиват правилно играчите и победите отново да се върнат на "Лаута". Млад отбор е Локомотив, с талантливи играчи и голямо бъдеще. Нужно е да бъдат подкрепяни индивидуално и колективно. Трябва време и търпение, за да се постигнат очакваните резултати.

Огромно благодаря на феновете, които всеки мач подкрепяха отбора и треньорския щаб.

Успех в следващите мачове на Локомотив (Пловдив)! Момчета, вярвайте в себе си и не спирайте да се отнасяте по най-добрия начин към своите задължения", се казва в изявлението на Пенев до БТА.

Локомотив (Пловдив) е десети в класирането на Първа лига с 12 точки след 11 изиграни мача, а тази вечер гостува от 19:30 часа на Ботев (Враца) в дебюта на Златински на кормилото на отбора.

Image