Актьорът в ролята на Гунди: ''Колежа'' е страхотен стадион, Левски може да стане шампион

Актьорът в ролята на Гунди: ''Колежа'' е страхотен стадион, Левски може да стане шампион

Младият актьор Павел Иванов, който играе в ролята на Георги Аспарухов – Гунди вярва, че Левски може да стане шампион.

„Усетих невероятната енергия на всички запалянковци на стадион „Христо Ботев“. Стадионът е страхотен. Пожелавам на всички клубове в един момент да имат такива стадиони и това да продължава да вдига нивото на нашия футбол“, заяви Иванов в интервю за Дарик радио и dsport.

„Аз се вълнувах много да стъпя на зеления килим заедно с толкова много футболисти, на които много хора се възхищават. За мен беше удоволствие“, добави той.  

„Фен съм на Левски. Аз на Герена започнах да ходя, когато започнах да живея в София. Не съм родом от София, а съм родом от Русе. Пораснал съм по терените на Дунав, където генерално се запали моята любов към спортовете – баскетбола, волейбола и футбола“, разкри актьорът.

„В интерес на истината напоследък се виждаме често с футболистите на Левски, защото заедно стъпваме към благотворителни дейности и други неща, които са изключително важни и полезни за хора, които имат нужда от подкрепата ни“, допълни той.  

„Всички състезатели със сини екипи са ми любими. Напълно вярвам, че Левски може да стане шампион“, каза още Павел Иванов.

Image