Манчестър Сити излъга Уулвърхямптън с гол в последните секунди

Манчестър Сити излъга Уулвърхямптън с гол в последните секунди

Манчестър Сити спечели драматично визитата си на Уулвърхямптън с 2:1 в двубой от осмия кръг на Висшата лига на Англия. Срещата се проведе на ''Молиню''.

Така ''гражданите'' вече се намират на първата позиция във временното класиране с актив от 20 точки. ''Вълците'' записаха седмата си загуба от началото на кампания и заемат последното 20-о място с едва една точка.

Домакините поведоха в резултата още в седмата минута. Отлично центриране на Семедо намери Ларсен, който насочи топката към мрежата.

В 33-ата минута футболистите на Пеп Гуардиола изравниха. Йошко Гвардиол отбеляза след уникален удар от границата на наказателното поле.

В последните секунди на добавеното време на мача Фил Фодън центрира от ъглов удар, а Джон Стоунс с глава прати топката във вратата. Реферът Крис Кавана лично прегледа ситуацията на ВАР заради съмнение, че Бернардо Силва пречи на вратаря, но в крайна сметка гола бе признат.

''Гражданите'' ще посрещнат Спарта Прага в сряда в мач от третия кръг на основната фаза на Шампионската лига. Уулвърхямптън ще гостува на Брайтън в двубой от Премиър лийг.

Image