Ел Маестро: Изиграхме много слаб мач, беше ми трудно да разпозная отбора си

03 Апр 2024 19:59
Ел Маестро: Изиграхме много слаб мач, беше ми трудно да разпозная отбора си Снимка: Plovdivskinovini.bg

Старши треньорът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро, говори след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на Националния стадион „Васил Левски“. По време на срещата феновете на „червените“ поискаха оставката на наставника със скандирания. Той обаче не пожела да отговори на призива на привържениците.

„Няма да коментирам, не е моето ниво да коментирам“, започна интервюто Ел Маестро.

„Ние изиграхме много слаб мач, беше ми трудно да разпозная отбора си. Второто полувреме видях промяна не толкова в качеството, колкото в желанието“, продължи той.

„Не е моментът да бъдем негативни. Във футбола времето е много кратко. В неделя трябва да победим Левски и да си върнем отчасти за представянето днес. Допуснахме нехарактерни грешки в двете фази на играта, грешки, които нямаме време да работим специфично над тях, но смятам, че не можем да допускаме в неделя и няма да ги допуснем в неделя“, каза още треньорът на ЦСКА-София.

„Трябва да се фокусираме върху себе си, ще гледаме Лудогорец – Левски, но в перспективата да анализираме Левски. Много съм мотивирам, какво винаги да върша работата си, ще дам всичко от себе си в неделя, за да спечелим дербито, извинявам се за представянето днес. Работата ми е да давам цялото си знание и енергия всеки ден и ще продължавам да го правя, докато ми бъде позволено“, завърши Ел Маестро.