Локомотив Сф с нов собственик?

28 Юни 2024 08:32
Локомотив Сф с нов собственик? Снимка: Plovdivskinovini.bg

Локомотив София може да има нов собственик до дни, все по-усилено се говори в „Надежда“. Оттеглянето на генералния рекламодател е принудило собственика Иван Василев да започне разговори за продажбата на клуба. Нещо, което той потвърди пред „Тема Спорт“. Все пак бизнесменът бе категоричен, че всяко нещо си има цена. Предстои и финализирането на нов спонсорски договор. Какво ще се случи, предстои да видим, но определено в Локо са започнали процеси…

„Да, чакаме спонсор. Дали ще стане или не, това не ме засяга пряко мен. Ако има някой да помага, е идеално, но аз нямам финансови проблеми, за да имам притеснения. Пак ще се оправим, преди кой ми е помагал? Може да дам клуба на друг, защо да не може. Друг акционер няма да има. Възможна е и продажба, и даване. Има много неща като опции. Девет години съм начело на Локомотив. Ще видим какво ще се случи. Ако има нещо, ще се разбере. Водя преговори и в България, и в чужбина. И тази вечер (б.р. – снощи) имам среща. Работи се по селекцията. Отборът е горе-долу окомплектован. Големи проблеми нямаме. Нужни са ни още един, двама футболисти и започваме битките“, витиевато коментира Иван Василев.

Със сигурност в Локо е имало свиване на бюджета и намаляване на заплатите. Феновете обаче вярват, че и този път клубът ще оцелее, ще възкръсне като Феникс… Тимът е и с нов старши треньор в лицето на добре познатия Иван Василев.

''Тема Спорт''