Левски продаде Рикардиньо на Виктория Пилзен

03 Юли 2024 18:14

Левски официално трансферира нападателя Рикардо Виана Фильо – Рикардиньо в чешкия клуб Виктория Пилзен, съобщиха от клуба, след като dsport.bg първи ви информира за това преди дни.

Рикардиньо направи своя дебют със синята фланелка на 11 февруари 2023 година срещу Черно море. За Левски записа 56 мача и отбеляза 20 гола във всички турнири.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на Левски благодариха на Рикардиньо за високия професионализъм, всеотдайността му и прекрасните мигове със синия екип и му пожелаха много здраве, лични и професионални успехи.

Рикардиньо се обърна към феновете: „Здравейте, левскари. Аз съм Рикардиньо и искам да ви кажа, че си тръгвам, но сърцето ми остава завинаги синьо. Много съм щастлив, че играх тук! За мен беше огромно щастие да нося тази фланелка с номер 9, който е толкова важен за мен и тима, че бях част от клуба. Искам да благодаря на целия отбор, на всички служители, на всички играчи, които бяха тук с мен, на всички фенове. За мен беше огромно удоволствие, винаги съм бил много добре приет тук и сега е време да поема в търсене на нови предизвикателства. Прекрасно се, заедно сме. Само Левски! Довиждане, не сбогом“.