Стипич: Понякога футболът не е честен

22 Юли 2024 07:43

Старши треньорът на ЦСКА-София Томислав Стипич говори след минималната загуба с 0:1 като гост на Лудогорец в мач от първия кръг на efbet Лига. Хърватинът остана доволен от представянето на футболистите си, но не и от резултата.

„Генерално съм доволен от мача, от представянето на моя отбор, не съм щастлив от резултата. Пропуснахме да вкараме няколко положения, вкарахме си автогол, понякога футболът не е честен. Това беше първата ни среща, пътешествието ни тепърва започва. Ще продължим по този начин, предстоят ни анализи“, каза Стипич.

„Имаше физически и психологически аспект, имахме очаквания да спечелим или да вземем поне точки, но губиш менталния момент, когато пропуснеш дузпа или си вкараш автогол“, продължи хърватският специалист.

„Можем да говорим много за това, което ни липсва, но две млади български момчета (б.р. – Петко Панайотов и Георги Чорбаджийски) започнаха, играха по много добър начин, направиха добри неща, доволни сме от тяхното представяне. Доволен съм от новия ни вратар, но новия централен защитник“, сподели още треньорът на ЦСКА-София.