Волейболен клуб "Левски София" представи новия си официален партньор

15 Авг 2024 17:16

Волейболен клуб "Левски София" представи новия си официален партньор - Palms Bet. Договорът е за 3 години - до 2027-а, като и двете страни си пожелаха дългосрочна и успешна съвместна работа.
На събитието за обявяване на партньорството присъстваха президентите на волейболния "Левски" Давид Давидов и Владимир Николов, Роси Маккий - съосновател и краен собственик на "Телематик Интерактив България", който оперира под марката Palms Bet, и Лъчезар Петров - изпълнителен директор на "Телематик Интерактив България".
"Изключително радостен съм да обявим това наше ново партньорство, което ще ни донесе допълнителна финансова стабилност. То идва в изключително важен момент на нови предизвикателство за нас - участието ни в Шампионската лига при мъжете след дълги години и засилените амбиции в женското направление на волейболния клуб. Това неминуемо води до завишени нужди от финансов ресурс. В клуба вярваме, че партньорството два в най-правилния момент. Нещо по-важно за нас – с Palms Bet изповядваме сходна визия и мотиви за подпомагане на българския спорт, а именно инвестиция в младите и осигуряване на правилните условия за тяхното развитие. Нашият клуб не е само спортна организация, той е и семейство. Така го чувстваме ние. Радваме се да приветстваме в нашето семейство и Palms Bet - отговорен партньор и съмишленик, с който ще гледаме заедно в една посока - напред към по-доброто бъдеще на волейболен клуб "Левски" и на българския волейбол", заяви Давид Давидов.

"Приветствам и от свое име нашите нови партньори, с които вярваме, че ще вървим уверено и дългосрочно по избрания път. Като човек, отговарящ за спортно-техническите въпроси в нашата организация, съм изключително щастлив от това партньорство. При участието си в Шампионската лига при мъжете и Купата на Европейските конфедерация при жените ще се стремим да се представяме на достойно ниво и благодарение на възможностите, които ни дава новото партньорство. Благодарим за подкрепата и още веднъж добре дошли в семейството", заяви Владимир Николов.

"Изключително съм развълнувана от старта на партньорството с волейболен клуб "Левски София". За мен и цялата компания "Телематик Интерактив" е вълнуващо да стартираме това партньорство. Това е не само заявка за подкрепа за развитието на спорта в България, но и за спортни клубове "Левски". Защото за нас "Левски" е кауза. За нас си заслужава да се инвестира във всички клубове, обединени от името "Левски". В продължение на думите на господин Давидов, че с еприсъединяваме към семейството, бих отбелязала и деня. Той не е случаен. Голяма Богородица, ден на християнското семейство. За нас това е символичен знак, че действително следващите три години ще бъдат много вълнуващи и ни предстои да направим много неща заедно за семейството.

Като партньори, подкрепящи развитието на волейболен клуб "Левски", обаче бихме отличили нещото, което ни харесва изключително много - работа и инвестиции в развитието на детско-юношеската школа. Като компания, ние от "Телематик Интерактив", смятаме, че развитието на младите таланти е изключително важно. Това е залог за бъдещето на България. Това е визията, която всички спортни клубове в България трябва да следват - да изграждат таланти, които да заемат своите достойни места, както в клубовете, така и в националните отбори. С удоволствие ще прегръщаме всяка следваща стъпка и ще подкрепяме всяка следваща крачка, направени с тази визия. Защото смятаме, че инвестицията в бъдещето на България е чрез инвестиция в младите таланти. Това е само началото на нашето партньорство с мисъл за бъдещето", заяви Роси Маккий.

"Ние от Palms Bet сме изключително радостни, че имаме възможност да станем официален партньор на волейболен клуб "Левски" - един от най-успешните ни клубове и безспорно, най-голямата марка в България. Радваме се, че го правим в този важен момент за клуба, когато предстои участие в Шампионската лига. Горди сме, че имаме възможност да застанем до волейболен клуб като "Левски". Силно вярвам, че двете компании ще вървят заедно напред към много общи успехи", заяви Лъчезар Петров.
Владимир Николов подари на Роси Маккий новия екип на "Левски" със символичен номер 2027.
На събитието за представянето на новото партньорство присъстваха старши-треньорът на шампионите от мъжкия отбор Николай Желязков, избраният за MVP на финала Владимир Гърков и един от най-обичаните български волейболисти, новото попълнение Тодор Скримов, старши-треньорът на женския отбор Радослав Арсов, заедно с извървелите пътя от "Левски" до женския национален отбор на България и продължаващи да крачат смело напред Микаела Стоянова и Дария Иванова.