Черноморието ни не е само пици и дюнери

19 Авг 2019 14:54

Родното Черноморие не е само дюнери и пици, категорично е журито на Петото издание на Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в бутиковия Арт комплекс Анел в Созопол.

Ценители на кулинарните изкушения вече могат да се насладят на меню, което съчетава морски деликатеси и неустоими шедьоври на скара, приготвени от главни готвачи - сърбин и македонец. Тази неочаквана комбинация доведе до финала на конкурса най-новото бижу на Царево - CAMPO Tavern&Bar. Заведението се намира в идеалния център в града, с уникална гледка към Черно море.

"Работим само с доказани доставчици и местни рибари, като така гарантираме на нашите клиенти, че храната която предлагаме е винаги прясна в вкусна. Цените при нас не са като на Слънчака ;) Смело можем да кажем, че съотношението цена/качество, което предлагаме в CAMPO Tavern&Bar, е точно това, което туристите търсят", споделят тайната на успеха мениджърите на ресторанта. Персоналът също е отлично подбран, което е трудно постижимо в морските ни курорти - гостите са посрещани и обслужени от доказали се професионалисти, които карат посетителите да се почувстват ценни и специални.
Професионални музиканти допринасят за настроението на гостите - с класическа цигулка и шлагерни песни.

Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август.

Титаните на родната сцена - Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел.

Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.

Main Menu