Адв. Хаджигенов: Докарахме властта до истерия

11 Юли 2020 10:44

''Днес видяхме Бойко няколко пъти с трепещи ръце (б.р. вчера) и Гешев с писклив гласец. Докарахме властта до истерия, днес или утре тя ще падне. Приемането ни в чакалнята на еврозоната не е заслуга на Борисов, това е заслуга на всички нас. Зад нас са хора, които са бесни''. Това заяви адв. Николай Хаджигенов за предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком. Той, заедно с проф. Велислав Минеков и пиара Арман Бабикян, се явява организатор на антиправителствените протести, целящи и защита на демокрацията в страна.

Според адв. Николай Хаджигенов - Борисов, докарвайки симпатизанти на ГЕРБ в София, е целял да има стълкновение между антиправителствения протест и митинга в подкрепа на правителството.

Той очаква ескалация на протеста в близките дни. От понеделник ще бъде обявена национална стачка, сподели адвокатът, който е категоричен, че в България има нужда от генерални промени.

 

''Всичките тия смотаняци в Министерски съвет и Главна прокуратурата трябва да си ходят, да отидат там, където им мястото, а именно при бай Ставри'', каза още адв. Хаджигенов, който нееднократно е изразявал гражданската си позиция.

В разговора бе включен и другият от организаторите на антиправителствения протест, а именно скулпторът проф. Велислав Минеков. Той заяви следното: ''Управляват ни прости, но крадливи хора. Това се превърна в диктатура. Трябва да си ходят.''

Main Menu