Убиецът на Ферарио Спасов със закана във фейсбук: Ще ревете по улиците

13 Ное 2023 09:05

24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец, който е привлечен като обвиняем за тежката катастрофа, отнела живота на известния футболен треньор Ферарио Спасов, се е заканвал хората да плачат по улиците, когато вземе новата си кола. Това стана ясно от негов чат в социалните мрежи.

Пантелеев е известен на полицията и на хората в Лясковец. В социалните мрежи свидетели разказват, че той, но с друг автомобил, е помел знак до пощата в Лясковец и по чудо не е убил хора. От чата става ясно, че колата е негова и я ремонтират, но когато вземе по-новата, хората пак ще реват по улиците.

Той е обвиняем за извършване на престъпление по чл. 343 от Наказателния кодекс - причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС. Счита се, че 24-годишният мъж е загубил контрол над управлявания от него автомобил заради мократа настилка.

В същото време стана ясно, че полицията е нахлула посред нощ в дома на Пантелеев. Причината за това е негова снимка в социалните мрежи, на която позира с оръжие в ръка. Оказва се, че пистолетът не бил негов, съобщава „Нова телевизия“. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев, тъй като се оказва, че има втори мъж със същото име, който също е от Лясковец и е роднина на убиеца на Ферарио Спасов. Именно вторият човек живее и работи в Англия, като няма нищо общо с инцидента.

 

Main Menu