Мишо Шамара: Овце, събрахте ли са на протест да протестирате срещу циганите в Габрово, бе овце ...

13 Апр 2019 18:29

Ще ви кажа някои неща които няма да се харесат на овцете - бееее. Това казва в станало популярно видео известният в близкото минало рапър Мишо Шамара, който сега живее в Чикаго, пише Блиц.

Овце, събрахте ли са на протест да протестирате срещу циганите в Габрово, бе овце, продължава Шамара.

Когато българи пребият българин например на Околовръстното, или български мутри убият студент българин в Студентски град, защо не се събрахте защо не се събрахте срещу българите, бе?

Защо не се събирате срещу мутрите?

Защо само когато има нещо с цигани, само тогава се събирате?

Първо това. Второ - изгледахте ли цялото видео?

От другата камера какво се е случило преди да стане магазинерът да яде тупа-лупа от циганчетата.

Ми тръгва ша бий големия от момчетата да го бий и то момчето тумба-лумба, и го оправи като оня комантоса дето отишъл да бие някакви цигански деца и те такива циганчета, а те циганчетата това могат, добре боксират, вдигат щанги, шампиони са,... И после защо... Цигани набиха магазинер...

Като излезе видеото с оня скинар дето караше едно циганче от чистотата дето работи с мазолите на ръцете и го риташе в главата и го кара да прави лицеви опори, никой не се събра.

Защо оня олигофрен Динко ходил, скъсал обецата на онова дете и му я наврял в устата. Защо за Динко няма затвор. Динке, като идваш по Чикаго, знам че идваш, сестра ти е тука, обади ми се да те запозная с моите мангали, да видиш, батка.

Или сам ще дойда да ме заловиш! Искам да ме заловиш да спасиш България като Васил Левски!

Ще взема и децата ми да видим дали можеш да набийш и тях...

Main Menu