ОРЛИН ГОРАНОВ и АКАГА Концерт – спектакъл „Споделено”

25 Авг 2020 17:09

 

Премиерата на концерт-спектакъла „Споделено“ се проведе в София на 30 ноември 2019 година в зала 1 на НДК. Пълна зала, уникална мултимедия, звук и осветление, дело на Борис Радев и „Ти Ейч Си“ ЕООД, пищна сцена, изключителен професионализъм, прекрасни песни и изпълнители. Така в най-кратка форма може да бъде представен този концерт.

Идеята за комбинация между елегантността и финеса на Орлин Горанов и фънк-формацията Акага е много сполучлива. Целта на този проект е изпълнена, а именно - песните на Орлин Горанов да  бъдат поднесени по един различен начин от това, с което неговата публика е свикнала през последните години. Песните на прекрасни български композитори и текстописци, писани през 80-те години, бяха направени с нови аранжименти от Ясен Велчев, група Акага и Румен Бояджиев-син.

Публиката гледаше, слушаше и аплодираше един спектакъл, направен по интелигентен начин и на много високо професионално ниво. Затова заедно с  Министерство на културата, той ще бъде представен и на публиката в Пловдив (15.09.2020) и Бургас ( 24.09.2020).

Проектът е бляскав, високостойностен, възпитава изискан вкус. Прекрасният глас на Орлин Горанов, съчетан с артистичността и професионализма на група Акага е гаранция за незабравимо преживяване и добро настроение.

 

Концертът в Пловдив е на 15.09.2020 г. Мястото е Античен театър, началото е в 20:00 ч.. Цените на билетите са 30, 20 лв., за студенти и ученици 15 лв.

Билети в Пловдив можете да закупите от Билетен център пред Община Пловдив, билетна каса на Античен театър, Туристически център на пл. „Римски стадион”, каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов”, в комплекс „Сила” и онлайн на eventim.bg.

Main Menu