Преслава свободна и щастлива сред величествени планини и галопиращи коне

12 Апр 2020 08:49

Дългото пребиваване между четири стени е способно да влуди и най-спокойния човек на света. Когато хората са в плен на собствения си дом, чийто праг не е препоръчително да прекрачват, задушаващото еднообразие започва да кара дните мъчително да се "влачат", създавайки усещане за безвремие.

Преслава обаче намери съвсем просто решение на този проблем, осигурявайки си така мечтаната от мнозина свобода, с чиято помощ да се наслади на прекрасното пролетно време навън. Певицата остави столицата зад гърба си и замина живописното село Оселна, където половинката ѝ Павел не само притежава къща, но и големи овощни градини.

 

Във врачанско селище, разположено между два хребета в Искърското дефиле, звездата от "Пайнер" може спокойно да се отдаде на дълги разходки сред красивата природа на местността - възможност, от която действително се възползва.

Преди няколко часа брюнетката сподели в официалния си Инстаграм акаунт снимка, на която позира сред необятния простор, а на заден план се разкрива спиращ дъха пейзаж от величествени възвишения. На кадъра тя носи черно шушляково яке с пух на качулката и шапка в тон.

"Който си има село си е добре", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала над 18 хиляди харесвания.

Под формата на истории в социалната мрежа изпълнителката на "Да гори в любов" качи и няколко кратки видео клипа, показващи на последователите ѝ още от райското място. На тях се вижда свободно галопиращо около нея стадо коне, както и малката ѝ дъщеря Паола, вървяща неустрашимо към онази част от животните, които мирно пасат.

Main Menu