Гатьо от "Игри на волята" 5: "Почувствах се унизен."

15 Окт 2023 08:19

Един от най-колоритните и запомнящи се участници в "Игри на волята" 5 напусна предаването и се раздели с мечтата си за голямата победа и наградата от 100 000 лева.

Веднага след своето отпадане Пеньо Гатевски - Гатьо гостува в официалния подкаст на Игри на волята - "След Игрите", където открехна вратата към своя личен живот и сподели за всички премеждия, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир.

Още със стъпването си на Арената Гатьо се присъедини към племето на Гладиаторите, където трябваше да докаже своите лидерски умения. Щастието на командоса от Пловдив не продължи дълго, защото в една от кастинг битките в предаването той беше пленен и се присъедини към отбора на Амазонките.

Пред водещата Ива Иванова той сподели: "Почувствах се унизен, когато ме открадна Виктория" и допълни, че в този момент за него шоуто е приключило.В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, но много бързо след това се превърна в любимец на цяла България. Откъсването му от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите и присъединяването му към Амазонките беше една от най-коментираните теми в началото на сезона, а до последния ден на неговия престой всички очакваха да облече жълтия екип.

Разочарован, той сподели: "Амазонките ме излъгаха" и въпреки приликата на цветовете с любимия му футболен отбор, той категорично заяви: "Не сложих екипа на Амазонките, защото няма нищо общо с този на Ботев!".

В "След Игрите", официалният подкаст на Игри на волята, Пеньо Гатевски - Гатьо открехна вратата към своя личен живот и неговите близки, като сподели и за най-големите си страхове:

"Страх ме е да не се случи нещо с някой мой близък. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е страх. Виолета ми се усмихва по Арената, а после ме нарича Ганьо".

Main Menu