Студенти от ПУ организират благотворителен концерт в помощ на 20 годишният Митко

27 Ное 2019 15:04

Членовете на „Клуба на мениджъра” към Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски” организират благотворителен концерт, който ще се състои на 1 декември от 18:00ч. в Дом на културата "Борис Христов". Събитието е в помощ на Димитър Щилиянов, който е на 20г. от Сливен. Те се обръщат към всички с призив - да помогнем на едно младо и лъчезарно момче да живее!

Билетите са на цена 10лв., могат да бъдат закупени на място или от клуба, като позвъните на телефон: 0885138121.

Обещаваме да бъде интересно, в програмата ще се включат много талантливи студенти на Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” и други позитивни хора и ансамбли.

 

Ще ви разкажем за Митко!

Димитър Щилиянов е на 20г. от град Сливен.

През май 2018г. е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост, момчето минава операции, редица химио и имунотерапии, в началото на тази година постига РЕМИСИЯ.

 

Щастието не продължава дълго...

През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб, и се развива бързо!

И този ад за Димитър започва отначало, но благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва.

Отново с помощта на лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза.

Но средствата за това лечение са непосилни за семейството, а лечението е силно необходимо на това момче, за да се радва на живота.

 

Нека върнем мечтите на Димитър и семейството му!

 

Нека бъдем НАДЕЖДА ЗА ДИМИТЪР❗

Main Menu