ГЕРБ смени ръководството в Северен

16 Апр 2024 15:16
Бившият районен ръководител Йордан Илиев и кандидатът на кмет на Северен Илиян Лалев изкараха една трудна кампания на местните избори Бившият районен ръководител Йордан Илиев и кандидатът на кмет на Северен Илиян Лалев изкараха една трудна кампания на местните избори

 

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е приела предложението на областния координатор на партията в Пловдив Костадин Димитров за смяна на ръководството на районната структура в Северен. Мотивът за рокадата преди изборите 2 в 1 не се знае.

Районното ръководство на ГЕРБ-Северен и кандидатът за кмет Илиян Лалев бяха поставени в най-трудната ситуация в кампанията. Те трябваше да изчистят образа на партията след краха на тогавашния кмет на района Стоян Алексиев, който се кандидатира за нов мандат от друга партия и по-всякакъв начин злепоставяше хората на ГЕРБ в Северен. Освен това в района бяха издигнати най-много партийни кандидати, които на втория тур играха всички срещу ГЕРБ. А някой от тях си послужиха и с компромати срещу кандидата на партията Илиян Лалев.

Сега временно начело на структурата в Северен застава общинският съветник Гошо Къчков, който беше организационен секретар. Той сменя колегата си в ОбС Йордан Илиев. На поста на Къчков е назначен шефът на ОП "Паркове и градини" Антон Георгиев. Останалите членове на ръководството са: зам.-кметът на район Източен Станислава Лулчева, Елена Тотолакова, Добромир Кардашлиев, Илиян Лалев и Станислав Василев. Първите трима заемат местата на Стоян Алексиев (не се знае дали е още член на ГЕРБ) , Анастасия Маташева и Стайко Танев.

Main Menu