Пловдивчани пожелаха успех на Георги Стаменов в район Централен

28 Сеп 2019 13:47

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов откри детски празник на Бунарджика.
На малчуганите, които заедно с родителите си, бяха дошли да посрещнат есента, той пожела безгрижни и щастливи дни, пълни с много усмивки и весели игри.
В тържеството, организирано от администрацията на „Централен“, се включиха десетки деца от Пловдив, които докато играеха, се учеха да се ориентират по карта и да намират изход от лабиринт.
После Георги Стаменов се срещна с граждани и жители на „Централен“ пред шатрата на ГЕРБ на Главната. Той сподели основните си приоритети за развитието на района през следващия мандат.

Сред тях са изграждане на нова сграда на детска градина „Каменица” на ул. „Богомил” и на нова ясла на ул. „Стоян Михайловски”, пълна реконструкция и обновяване на първата градска градина в Пловдив – Дондуковата, построяване на 100 детски площадки в междублокови пространства, детски градини и ясли, реновиране на Дановия хълм, чийто символ - часовниковата кула, е сред най-старите в Европа и изграждане на нови паркоместа и паркинги.

Акценти в управленската програма на кандидата за кмет на район „Централен“ са и цялостното възстановяване на инфраструктурата на Трихълмието, ремонт на площад „Шахбазян” и реновиране на парковата зона там, създаване на нови паркове и благоустройство на междублокови пространства, строеж на 3 нови комбинирани площадки за футбол, баскетбол и волейбол и фитнеси на открито и рехабилитация на тротоари, ВиК мрежа и улични настилки.
На хората, които споделяха различни проблеми, Стаменов обеща съдействие и заяви, че винаги е готов да помогне, както е правил това неведнъж и в предишния си мандат като кмет на район „Централен“.
Много пловдивчани, които добре познават решителността му при справяне с всякакви предизвикателства, го поздравяваха и му пожелаваха успех на вота.

Георги Стаменов призова пловдивчани на местните избори на 27-ми октомври да гласуват с бюлетина №43.

 

Main Menu