Георги Колев и култовата банда ЕКС "взривиха" Ядрото! Кандидатът с № 49: Ще направя нещо различно и полезно за Пловдив. Сега е времето! /снимки/

30 Сеп 2019 20:56

 

Култовите музиканти от група ЕКС - Ерол Ибрахимов, Светльо Витков и Кольо Гилън разтресоха откритата сцена „Ядрото“ в Капана. Тримата изпълниха любимите хитове на „Уикеда”, „Хиподил” и „Контрол” - “Бий хлапето”, PVC, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и други.

 

Десетки пловдивчани бяха изпълнили цялото пространство около Ядрото за официално откриване на изборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски”.

 

Освен да чуят любимите си песни, те пожелаха успех на кандидата за кмет Георги Колев. Той разговаря с тях за проблемите в града преди концерта. 

Ефектните изпълнители също пожелаха успех на изборите на кандидата за кмет на Пловдив Георги Колев и кандидатите за районни кметове – Илиян Велков - район „Южен”, Иван Запрянов - „Западен”, Илия Матаков - „Източен” и Борис Вълев за „Северен”. Светльо Витков покани Колев с думите: "Сега е времето! Защото... Пловдив се нуждае от един модерен и можещ кмет!"

Георги Колев секачи на сцената и разказа една китайска притча на пловдивчаните, които бяха изпълнили пространството на Ядрото. А поуката беше, че докато ние гледаме и мечтаем, някои политиците ни разказаха играта и на нашия град. "Ние сме се превърнали в един политически outlet! Тук се предлагат политици втора употреба, дрехи втора употреба и хора втора употреба. Всичко е един политически баберек. Ние ставаме свидетели на едно политическо дежавю. Това става вече 12 години в Пловдив, което се превръща в професия за някои хора - кандидат за кмет. Всеки избор все едни и същи хора. И посланията са им едни и същи - нещо ново! Как толкова години все нещо ново? Аз съм на 47 години и е време да си кажа. Искам вашата подкрепа, защото искам да направя нещо различно и полезно за Пловдив. Сега е времето да променим ситуацията в този град. Пловдив трябва да стане по-различен.", каза Георги Колев. Според него нищо няма да се получи, докато ни се предлагат едни и същи политици и една и съща манджа.

"Пловдив е най-малката община в България. Тя е разделена грозно на три. Индустриална зона Пловдив, в която работят толкова много от нашите приятели, не е в Пловдив. Летище Пловдив, за което даваме пари, пак не е в Пловдив. Ние се превръщаме в една туристическа спалня. Тук живеят 3640 души на кв.км., а са издадени строителни разрешения за 1 млн кв. метра. Съвсем скоро ще стане така, че ще си ходим по главите. Най-богатата община у нас е Марица, а най-богатото населено място е село Радиново. Това става на един км от Пловдив. Не е справедливо, а градът страда.", обясни Георги Колев под бурните аплодисмента на пловдивчани. Той помоли всички да гласуват на изборите, защото "ако не гласуват отвратените, ще ни управляват отвратителните."

"Направихме събитието в Капана, защото тук се събират много млади и мислещи хора, които са различни и ще трябва да правят благата на Пловдив.", заяви Георги Колев. Той допълни, че 30 години след промяната, статуквото така се е окопало, че изобщо не иска да си тръгва.  Сега е времето това да се промени. Купонът с култовите музиканти продължи до късно.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu