Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров: ГЕРБ работи за хората и има воля да надгражда /снимки/

25 Окт 2019 19:53

„Предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив бе с ясни послания, с лице към хората, с много срещи. Ние продължаваме, няма да спрем до тук. Работата тепърва започва. Проблемите ще бъдат решени, хубавите неща ще бъдат надграждани“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров на закриващото събитие, което се проведе в новата галерия „2019“.

На него присъстваха кандидатите за районни кметове и общински съветници, членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова, народните представители, кметът на Пловдив и областен координатор Иван Тотев, членове и симпатизанти на партията, много приятели.

„Пловдив трябва бъде най-добрият град за живеене - с високи доходи, спокойствие за възрастните, младите да имат работа и да се връщат пак тук“, каза още Здравко Димитров и призова за подкрепа на изборите в неделя, защото ГЕРБ е партията, която може и има воля да управлява, да надгражда и да работи за хората.

Здравко Димитров благодари на всички, които са се взели дейно участие в предизборната кампания. Той изтъкна, че кампанията не е била лека, но са направили каквото е необходимо. Имало е ясни послания и е била кампания с лице към хората, с много срещи, които няма да спрат дотук. Здравко Димитров  призова избирателите да дадат доверие на неговия екип, за да се даде възможност да се продължи напред, защото ГЕРБ е партията, която може и има воля да управлява, да надгражда и да работи за хората. 


Своите послания отправиха и кандидати за кметове на райони на „Централен“ – Георги Стаменов, на „Южен“ – Костадин Язов, на „Източен“– Иван Стоянов, на „Тракия“ – Костадин Димитров, на „Северен“ – Стоян Алексиев, на „Западен“ – Димитър Колев. "Ще продължим да развиваме Пловдив и той да стане най-добрият град за живеене. Нашият екип знае и може да го направи! На 27-ми с номер 43!", каза Георги Стаменов. "Ние с Вас и гражданите, с които се видяхме през тази кампания си говорим на един език. ГЕРБ е гарант за доброто управление на града. За да го направим още по-добро, трябва всички да изберем номер 43!", заяви от своя страна Костадин Язов.

"Благодаря на Вас и всички граждани. Получихме много свежи идеи. Ние ще оправдаем даденото доверие. Изградихме много, но остава още много работа да се свърши. В неделя всички да гласуваме с номер 43!", каза Димитър Колев. Костадин Димитров благодари на всички за отличната кампания. "Срещнах много хора. Видях това, което сме направили и това, което трябва да се направи. Заедно всички ще вървим към победа.", каза Костадин Димитров.

От името на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова поздрави с отбора на ГЕРБ с проведената енергичната и силна кампания. „Ние сме силни, защото сме заедно. Ние сме силни, защото имаме еднакви цели и ценности. Ние сме силни и ще победим“, заяви тя и призова на 27-ми октомври пловдивчани да изберат номер 43 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници.

"Всички ние, отборът на ГЕРБ сме силни, защото сме заедно, имаме еднакви цели, еднакви ценности и ще победим в неделя и Пловдив ще ликува", каза Стоянова и призова да се
гласува с бюлетина 43, за да се запази постигнатото, това, което се вижда и оценява, за да се надгради и Пловдив се превърне в най-добрия град за живеене. Имаме знанието и силата да го направим, за да продължи Пловдив да цъфти", каза Менда Стоянова и пожела победа. За доброто настроение на присъстващите се погрижи трио Сопрано и бенд.

Main Menu