От "Български патриоти" искат 100% машинно гласуване в секциите в Турция

21 Юни 2021 20:30

Представители на трите партии, които формират коалиция „Български патриоти“ – Пламен Христов от „Воля“, Борис Ячев от НФСБ и Искрен Веселинов от ВМРО, се обединиха около идеята, че трябва да се отстоява българския национален интерес в разговорите със Северна Македония. Тримата гостуваха заедно в предаването "Лице в лице" по bTV.

Според коалиционните партньори при гостуването на Зоран Заев у нас не е имало категорична позиция нито от страна на служебното правителство, нито от страна на партиите във връзка с отстояването на националния интерес.

"Аз няма как да бъда уверен в честността на изборите, защото виждаме проблемите с доставката на машини за вота и как една и съща фирма доставчик ги обслужва и софтуерно и технически“, сподели Пламен Христов от „Воля“.

 

Искрен Веселинов коментира също, че при разкриването на 121 секции в Турция, това ще позволи на Реджеп Ердоган да вкара свои хора в управлението на страната. „Това прави между 10 и 12 депутати, една цяла парламентарна група“, каза Веселинов.

"Патриотите" обявиха, че ще поискат от ЦИК 100% машинно гласуване на изборите в Турция.

Main Menu