Коментари след мача Академик Пд - Берое

16 Ян 2021 21:16

Йордан Янков, старши треньор на Академик: Много съм доволен - това е най-добрият ни мач от началото на сезона. Имахме и спадове - през втората четвърт. Беше ясно, че ранната ни разлика нямаше как да остане, тъй като Берое е добър отбор. Изиграхме страхотен мач, играчите се раздадоха 100 процента. Успяхме да се справим с Гавин. Имам забележки, но те са свързани с липсата на фокус и липсата на опит. С течение на сезона младите ще се подобряват още. Нашият отбор играе според това каква му е мотивацията. Ще се опитаме да запазим 4-тото място, но имаме дългосрочна цел - да развиваме младите ни баскетболисти. Борбите в нападение са важна част от играта ни. Играем като отбор и това ме радва най-много.

Николай Николов, Академик Пд: Играхме много добре в началото, подходихме доста сериозно, тъй като Берое изигра добре в последния си мач. Играхме много добре в нападение, подавахме си топката и се получи интересен мач за зрителите. Имаме добри шансове за по-предно класиране, във всеки мач играем за победа. Чувствам се отлично в Академик, организацията е на много високо ниво, от мен се иска да се развивам във всички аспекти на играта.

Любомир Минчев,старши треньор на Берое: Отборът ни има проблем с постоянството. Надиграха ни в борбата ни в атака, това бе основният ни проблем. Трябваше да изиграем този мач и да го спечелим, за да държим 4-тото място, но не успяхме да го направим. Мога само да поздравя отбора на Академик за победата.

Брейди Роуз, Берое: Играхме лошо в първата четвърт, след това се подобрихме. Често излизаме от моментите ни на концентрация, което е недопустимо. Лично аз се опитвам всеки път да изляза и да дам най-доброто от себе си. Днес стрелбата ми вървеше, но да допуснеш 97 точки наистина е прекалено много.

Main Menu