Марица с нов треньор през новия сезон, ясно е кога стартира подготовка

17 Юни 2020 09:27

След отпадането на ограничителните мерки, представителния тим на “Марица” се събра за пръв път от месец март насам. Това се случи във вторник вечерта в популярен ресторант в Пловдив. Така момчетата отбелязаха преждевременния край на сезон 2019/2020, през който те се представиха на много добро ниво и вече гледат към предстоящата кампания. От събитието отсъстваха рожденикът Иван Мицев, както и Костадин Дяков, който имаше лични ангажименти.
През следващия сезон тимът на “Марица” ще бъде воден от нов треньор - Николай Димитров-Ноко. Той ще заеме поста на Борислав Караматев, към който има огромен интерес.

Клубът благодари на Борислав Караматев за всеотдайната работа и добрите резултати! За времето, в което беше начело на представителния тим, той следваше своите принципи и концепция, сглоби боеспособен отбор и един изключителен колектив, с който постигна резултати, надхвърлящи очакванията с оглед на обстоятелствата. Пожелаваме на Борислав Караматев здраве, късмет, непримиримост и успехи в бъдещите му начинания!

Новият старши треньор Николай Димитров ще сформира съвсем скоро своя екип, който ще бъде обявен. “Марица” ще стартира подготовка за новия сезон в Трета лига - Югоизточна група на 29 юни под негово ръководство, като това ще бъде и негов дебют, като треньор на мъжки състав. Навършилият в понеделник 30 години Димитров е бивш футболист на “Марица”, като той завърши състезателната си кариера именно при “жълто-сините”. Познава отлично атмосферата в клуба, както и почти всички състезатели от състава. Той е и част от треньорския състав на ДЮШ на клуба. Клубът му пожелава късмет, ползотворна работа и успех!

Main Menu