Тунчев: Тежък мач, но е важно, че продължаваме напред /видео/

05 Дек 2019 20:39

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Тунчев, изрази радостта си след класирането на носителите на Купата на България към 1/4-финалите в турнира. Тунчев похвали реакцията на тима, след като губеше с 0:1, но в крайна сметка победи с 2:1 ловешкия Литекс.

„До голяма степен пропуските през първата част натежаха. Втората част излязохме сковани и трябваше да вкараме гол. При една тяхна атака, допуснахме. Радостното е, че отборът се вдигна и победихме. Определено теренът оказа своето влияние, тъй като не е в най-доброто си състояние. Доста от нашите играчи изиграха почти всички мачове и може би поспестихме силички. Литекс е отбор от второто ниво, но стоя добре на терена.

„Както виждате, всеки мач излизаме за победа и не подценяваме никого. Това е нашият отбор към този момент. Митко Илиев е лидерът на отбора и вкарва настроение в отбора. Когато му се получават нещата, тимът играе добре, а днес поведе момчетата с двата гола и победихме.От доста време не е било толкова интересно за Купата, след като фаворитите продължиха. Пожелавам си да бъдем домакини, пък който отбор се падне”, завърши Александър Тунчев.

 

LGarden

Main Menu