Александър Тунчев: Резултатът не е от значение, в съблекалнята всичко е нормално

13 Ное 2020 16:04

Александър Тунчев сподели своето мнение след приятелския мач между неговия Локомотив и Берое. Това беше неофициален дебют за Тунчев начело на ''смърфовете''.

„Добра проверка за нас. Резултатът не е от голямо значение. Беше въпрос да направим сериозно натоварване. Към момента мисля, че всички са здрави като изключим удара в глава в края на мач“, започна Тунчев.

„Добре се чувствам. За мен е чудесно, че имам възможността да съм старши треньор на Локомотив. Данчо Юруков може да ни помогне със своя опит. Той беше начело на ЦСКА 1948. Ще се опитаме да радваме нашите фенове“, заяви той.

„При футболистите не виждам да има напрежение. Всичко е нормално в момента в съблекалнята. Отборът ни е на второ място, отборът игра добре. Няма да ни е лесно. Аз съм млад треньор, тепърва влизам в тази професия. Вярвам в своите играчи. Имаме страхотни професионалисти“, каза треньорът на „смърфовете“.“

С Херо... пожела ми успех. Каза ми, че не е никак лесно. Все пак той е доста години във футбола. Имаме играч на проби, но момчето получи контузия на тренировката. Може би ще се прибере в Белгия за прегледи“, завърши Тунчев.

Main Menu