Полша продължава без загуба

11 Юни 2019 00:02

Полша продължава с повече от убедително представянето си в група “G” на европейските квалификации. Тази вечер възпитаниците на Йежи Бржечек записаха четвъртата си победа от четири изиграни мача. Те се наложиха с разгромното 4:0 над Израел, като продължават и без допуснат гол във вратата си.

Домакините във Варшава откриха резултата в 35-ата минута. Тогава след многоходова комбинация топката стигна до Томаш Кеджиора в наказателното поле, той с едно докосване продължи към Кшищоф Пьонтек, който със силен удар отблизо вкара за 1:0.

В 56-ата минута Полша получи дузпа за игра с ръка на защитник в наказателното поле, а Роберт Левандовски реализира наказателния удар за 2:0.

Класическото 3:0 направи Камил Грошицки. Той бе изведен на скорост и с красив удар от движение по земя не остави шансове на вратаря.

Четвъртият гол пък бе в 84-ата минута. Тогава гостите сгрешиха при изнасянето на топката, Аркадиуш Милик отне и подаде към Кеджиора, който очи в очи с вратаря не сгреши.
Така Полша остава начело в класирането с 12 точки и голова разлика 8:0. Израел пък запазва 2-ата си позиция със 7 точки./sportal.bg

 

Main Menu