В юношеският национален отбор не е имало "бити"

14 Юни 2019 18:05

Бой в юношеския национален отбор до 18 години не е имало. Подобна информация излезе в медиите тази сутрин. Става въпрос за двама играчи, които са били шамарасони от треньора Ангел Стойков. Реално е имало само висок тон след равенство с Индия - 1:1. 

Информация за голям скандал в националния отбор до 18 години се появи в днешния печат. Твърди се, че селекционерът на "лъвчетата" Ангел Стойков е набил Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков от Левски по време на международния турнир "Валентин Гранаткин". Sportal.bg се свърза с наставника в Русия, който отрече категорично да е имало шамари в българския лагер. "Някои хора очевидно искат да направят сензация. Категорично не е имало нито бой, нито шамари. Обстановката в нашия отбор е приятелска и няма никакви проблеми. Дори мога да ви кажа, че след малко ще направим тур из Санкт Петербург, организиран от домакините за всички участници. В съблекалнята имаше висок тон, шамари обаче – не. Поговорихме си с момчетата, всъщност те са вече мъже. Всички сме заедно и сме единни. Те продължават да имат доверието ми", сподели старши треньорът пред Sportal.bg.

Димитър Стоянов и Мартин П. Петков, за които се твърдеше във вестниците, че са изяли няколко шамара от селекционера на националния отбор за юноши Ангел Стойков, споделиха пред "Блиц" какво се е случило. "Истината е, че треньорът само ни се скара. Не е имал контакт с нас. Както той, така и всички в отбора бяхме разочаровани от равния мач с индийците. Вместо да победим, завършихме 1:1", каза футболистът на Славия Димитър Стоянов. "В съблекалнята се случват такива неща - треньорът да се скара на играчите. Няма как. Това е част от играта. Но бой не е имало!", сподели от своя страна юношата на Левски Петков. Самият специалист заяви сутринта пред Sportal.bg, че не е имало бой и шамари, а само висок тон в съблекалнята.