Марселиньо: Няма как да съм щастлив след такъв мач

07 Сеп 2019 22:08

Завърналият се в националния тим след дълго отсъствие - Марселиньо, остана разочарован от поражението с 0:4 от Англия. Плеймейкърът на Лудогорец не можа да обясни защо той и колегите му не са се представили по-добре на "Уембли".

"Няма как да съм щастлив след такъв мач. Не е лесно да играеш срещу Англия на "Уембли". Мисля, че до първия гол стояхме добре на терена. След това допуснахме елементарно попадение, а след почивката не влязохме добре на терена".

"Не знам защо се получи така, но резултатът е лош. В Лудогорец играем дълго време едни и същи играчи, докато в националния отбор имаме само няколко дни за подготовка. Не е лесно", коментира след мача Марселиньо.

 

Страхил Попов коментира поражението на България с 0:4 от Англия на "Уембли".

Бранителят е на мнение, че тимът ни е показал добра игра, въпреки че е инкасирал четири попадения в своята врата.

"Все пак да не забравяме, че играхме срещу Англия. Стояхме добре през първото полувреме. Второто започнахме силно, но след контраатака пуснахме гол и това ни повлия доста. Не мога да кажа, че сме показали най-доброто от себе си. Да не забравяме, че два от головете паднаха от дузпа. Накрая се гледа резултат. Негативен е за нас, но мисля, че се справихме добре. Това е пътят".

Централният бранител Васил Божиков смята, че българските футболисти са дали максимума от себе си в квалификацията срещу Англия, която загубихме с 0:4 на "Уембли.

"Тежък двубой за нашия отбор. Играхме срещу един от най-силните тимове в света. Опитвахме се да играем адекватно и да спазваме указанията на треньора".

"През втората част излязохме напред и ни хванаха на скорост, а това ни принуди да направим още грешки. В началните минути имаше притеснение. Все пак не се играе всеки ден на "Уембли". Опитахме да дадем максимума от себе си".

Main Menu