Васил Божков след обиските и разпита в СДВР: Напълно безсмислена акция

19 Ян 2024 16:22

Напълно безсмислена акция. Така Васил Божков определи действията днес на полицията, обиските в негови офиси и разпита му в СДВР.

"Не знам какво правят по офисите ми, казаха ,че търсят документи. Същата акция беше през 2020 година. Предполагам ,че се опитват да спрат моят нов политически проект", допълни бизнесменът.

Той обясни, че се занимава с политика. "За мен искат да покажат, че винаги могат да влязат където и да е и да направят каквото искат. Моят нов политически проект е за освобождаване на хунтата от управлението на страната".

Божков обясни, че нищо не е взето от офисите му, тъй като всичко е разграбено още през 2020 година. Той попита журналистите как са разбрали за обиските, за да пристигнат навреме и да видят как влиза полицията и как го извеждат на разпит в СДВР.

"Може ли един политик, който е работил само като юристконсулт, да стане член на Конституционния съд. Просто си слагат хора, които да им работят в Конституционния съд. У нас няма държава, всеки си прави каквото иска".

Той обяви ,че скоро неговият политически проект ще бъде обявен и регистриран. "Няма търся други политически партии, искам личности, които да станат част от този проект", завърши Божков.