Leaves’ Eyes отлагат половината от датите в турнето си, включително и тази в София

20 Мар 2024 12:45

 

Промяна в графика на турнето на Leaves’ Eyes налага 13 от датите да бъдат пренасрочени за 2025 г., което включва и концерта в София, който трябваше да се проведе на 5 април.
Новата дата за шоуто тук е 17 март 2025 г., а мястото остава клуб Joy Station. Предстои да бъдат обявени и съпорт групите за отложените концерти.
Сигурни сме, че дългото чакане ще си струва и с удоволствие ще посрещнем Leaves’ Eyes в София догодина, а за момента можем да се насладим на новия им албум ‘Myths of Fate’.
Всички, закупени до момента билети, ще важат за новата дата без да е необходима презаверка, а желаещите да върнат своите билети могат да го направят по следния начин:
за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg се подава заявка за възстановяване на сумата на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
за билети, закупени от каса на магазини „Фантастико“, сумата се възстановява в съответния магазин.

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes в клуб Joy Station на 17 март 2025 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/.
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

Main Menu