По повод 1 юни: Кукленият театър с празнични цени на билетите

28 Май 2024 11:33

С четири спектакъла Държавен куклен театър - Пловдив ще отбележи Деня на детето тази година. Очакваме малчуганите и техните близки през целия ден, за да споделим радостта и вълненията на детството! 

 

За малките ни зрители ще се играе "Косе Босе", а за всички пораснали деца над 6 години - "Малкият принц". Програмата ни за деня: 

 

"Косе Босе" - 10:30 ч. 
"Косе Босе" - 11:45 ч.
"Малкият принц" - 17:00 ч.
"Малкият принц" - 19:00 ч.

 

Във фоайето на театъра на 1-ви юни ще бъдат изложени и избрани рисунки от четирите издания на Онлайн конкурс за рисунка, който провеждахме от началото на годината. По този начин празнуваме неизчерпаемото детско въображение и благодарим на участниците, че ни разкриха своя безспорен талант! Освен рисунките, които станаха официална визия на нашите месечни програми и афиши, ще видите и селекция от петдесет творби, получени в рамките на конкурса.
Освен на сцената на театъра, ще можете да ни гледате и в парк "Моливчетата" в р-н Северен. Спектакълът е любимата образователна приказка за зъбките "Чук и Пук", часът - 13:00 ч. 
А най-новият ни спектакъл "Храбрият дървар" ще зарадва децата във Велико Търново като откриващо събитите на Международния куклено-театрален фестивал "Лято, кукли и приятели" в 11:00 ч.