Дом за възрастни хора VIP HAPPY HOME - сигурността и спокойствието на Вашите близки

03 Фев 2023 13:24
VIP HAPPY HOME отвори врати в Пловдив VIP HAPPY HOME отвори врати в Пловдив

Единствен по рода си, нов и модерн дом за възрастни хора VIP Happy Home отвори врати в Пловдив.

Домът предоставя грижа за Вашите близки и роднини в нова, специално построена сграда, покриваща всички стандарти за тази дейност.

 

Екипът на Дом за възрастни хора VIP Happy Home включва квалифициран медицински персонал- общопрактикуващ лекар, хирург, рехабилитатор, физиотерапевт, психиатър, които са на разположение денонощно седем дни в седмицата.


На разположение са още оборудвани специализирани стаи за лежащо болни.

Има осигурена стоматологична помощ и фризьорство.

Във VIP Happy Home са се погрижили и за сигурността и спокойствието на Вашите близки- има денонощна охрана и видеонаблюдение.


Всички стаи са обзаведени модерно и луксозно, на разположение на домуващите са още всекидневна, стая за почивка с голяма тераса и озеленен парк за разходки и почивка – сред тих квартал.

 

VIP Happy Home предоставя на своите ползватели целодневно изхранване в удобна трапезария, изготвяне на индивидуално меню според личните предпочитания или по медицински предписания, както и възможност на всеки желаещ да си приготви самостоятелно храна.

 

Дом за възрастни хора VIP Happy Home гарантира пълноценна среда за живот, в която близките Ви получават персонално наблюдение, грижа и разнообразие от развлекателни дейности .


Луксозен и същевременно уютен,VIP Happy Home очаква своите домуващи.

Дом за възрастни хора VIP Happy Home се намира в гр. Пловдив, ул. Прохлада 30 Телефон за контакти 0899 327070

Main Menu