Вижте на какво превърнаха Гребната след дрифт шоуто /снимки/

28 Сеп 2023 19:47

 

Будни пловдивчани останаха разочарован след провелото се "So Drift" на Гребен канал. Част от площа на канала се превърна в почернена маса, черни следи, пълни с прахови частици, масла и гума по настилката., това пишат до редакцията ни пловдивчани.

"Не намираме за подходящо мястото за провеждане на това събитие с много автомобилен дим от не изгоряли газове, изгоряли гуми, масло и прах. На едно от малкото места в Пловдив със сравнително чист въздух и друго предназначение. Място за спорт и разходка, както е видно и от името му Гребен Канал и както тези, които сме от тук знаем.
КАКВО ОСТАВИХА СЛЕД "ЕВЕНТ-a" организаторите? Черни следи, пълни с прахови частици, масла и гума по настилката....вижте сами на място. Мръсно и може би и опасно място. Унищожени на места участъци на велоалеята и т.н.", пишат възмутените граждани.

" Надяваме се Общината или организаторите да почистят след това събитие, което вече можем спокойно да наречем "So Shit"... и за какъв спорт става въпрос...Не и такъв, който е полезен с нещо. Има си места и за подобни събития, не е като да няма изобщо. Има писта в с. Калояново? Защо не го проведоха там? Там е далеч може би....а тук лесно, удобно и доходоносно и замърсяващо, но е лесно. Малко бира, малко кюфтета, дрифтиене и кеф на 200 човека за сметка на хората от цял Пловдив? Или вече не е град. ", пишат пловдивчани.

Main Menu