Съученици от ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ са победителите в градското състезание БУКВОПЛЕТ

26 Мар 2023 16:04

 

Днес се проведе градското състезание БУКВОПЛЕТ в дом Борис Христов. Победителите от училищните състезания излъчиха двама първенци, които ще представят града ни в националния кръг на състезанието , това са
Теодор Ночев и Виктория Трайкова. Изненадата е, че двамата са съученици от ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, с класен ръководител госпожа Боянка Митева.

Състезанието протече пред строгото, но справедливо жури в състав: Председател - доц.д-р Теофана Гайдарова - катедра български език в ПУ " Паисий Хилендарски "
Г-жа Гергана Иванова - учител начален етап в СУ " Патриарх Евтимий"

Г-жа Мая Атанасова - представител на организаторите.
Борбата, както може да си представите беше много оспорвана за което поздравяваме всички учители които бяха подготвили децата. Благодарим ви учители за професионализма и любовта, която възпитавате към родния ни език.

На всички деца желаем да са все така упорити в желанието си да учат българския език, защото добрата подготовка и неуморният труд са в основата на всички успехи. Сигурни сме, че ще ни направите съпричастни на много победи, на които искрено да се радваме.
Очакваме с нетърпение националния етап на състезанието, който ще се проведе в гр. Пловдив и се надяваме златният медал да бъде за града ни!