Костадин Димитров и кандидатите на ГЕРБ: Това, което сме свършили, може да се види и пипне от всеки

07 Мар 2023 15:11

 

Членовете на Клуба на инвалида в „Тракия” посрещнаха с аплодисменти кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив и кмета на района Костадин Димитров. Те споделиха с тях празника, посветен на Международния ден на жената – 8-ми март.
Председателят Гинка Симонова отново подчерта подкрепата, които хората от Клуба на инвалида в Пловдив получават винаги от кмета на „Тракия” Костадин Димитров.
„Това, което сме свършили, може да се види и пипне от всеки – детски градини, спортни и детски площадки, обновена инфраструктура. Знаете, че вратата ми винаги е отворена за вас”, подчерта Костадин Димитров.
„Основната цел, която сме си поставили след 2-ри април е да съставим правителство. Служебните кабинети няма как да провеждат политиките, от които възрастните, младите хора и цялото ни общество имат нужда”, заяви пред присъстващите третата в листата за 16-ти МИР Десислава Трифонова.
„Ще ни виждате често и с всичко, което можем да ви помогнем, ще бъдем тук”, обеща им тя.
Председателят на Парламентарната правна комисия в 48-то Народно събрание бе категоричен, че ГЕРБ-СДС не иска българските деца да наследят дългове и разрухата, на която сме свидетели през последните 2 години.
„Подкрепете ни и с общи усилия след 2 април ще започнем пак да я изправяме тая държава и да я оставим в добро състояние на нашите деца и внуци”, каза Радомир Чолаков.
Сред гостите на празника бяха още доц. Стефан Шилев, Спас Шуманов, д-р Валерия Славова, Боряна Узунова, Ели Дачева, Таня Гешева и Петър Троянов от листата за Пловдив.
На изборите на 2-ри април ГЕРБ-СДС е с № 2 в интегралната бюлетина. Гласувайте за стабилна България отново!

Main Menu