Илиян Лалев: Пенсионерските клубове трябва да се ремонтират и поддържат

23 Окт 2023 08:15

 

Пенсионерският клуб на ул.Гонда вода трябва да бъде ремонтиран, в това се увериха кандидатът за кмет на ГЕРБ в район Северен Илиян Лалев и общинските съветници от партията. Те посетиха сградата за да се уверят в належащия проблем на пенсионерите от местния клуб. Таванът и стените са напукани и подпухнали, канализацията трябва да бъде ремонтирана и да започне да функционира. От пенсионерския клуб увериха кандидатите на ГЕРБ, че има проект за ремонт, но е стопиран от Община Пловдив, заради липса на пари. Илиян Лалев обеща да се запознае с проекта и той да бъде разгледан с кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров.

Пенсионерите поискаха да се оправят тротоарите, защото се придвижват трудно по тях. Освен това на много места корените на дърветата са повдигнали плочките, което допълнително ги затруднява. Илиян Лалев каза, че около дърветата може да се бетонират и да станат като саксии, а над тях да се сложат пейки.

Заедно с Илиян Лалев бяха кандидатите за общински съветници Йордан Илиев, Анастасия Маташева и Слави Георгиев, които също се запознаха с исканията на пенсионерите и жителите на „Северен” и заявиха, че ще работят съвместно за облагородяването на района.

Подкрепете ни с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на район и общински съветници!