Кръшно хоро се изви в Поповица в подкрепа на Веска Мирчева и кандидатите на БСП

26 Окт 2023 13:51

 

Стотици жители на Поповица се събраха на площада в центъра на селото на предизборен концерт в подкрепа на кандидата за кмет на селото Веска Мирчева, кандидата за кмет на община Димитър Здравков и кандидатската листа на БСП за общински съветници с водач Атанас Телчаров.

Завиха се кръшни хора, а площада почервеня от червени балони с номер 1, номерът под който участват в изборите всички кандидати на БСП в община Садово.Веска Мирчева благодари на съгражданите си за подкрепата, която получава и се ангажира в следващите 4 години отново да продължи да работи със същия хъс и ентусиазъм.

 

Председателят на Общинския съвет Атанас Телчаров от своя страна благодари на г-жа Мирчева за всичко което прави в Поповица и я определи като един от най-успешните кметове на кметства в България. Тя успя да преобрази своето населено място и това е видно за всички.Г-н Телчаров припомни на всички присъстващи, че Веска Мирчева е избрана в управителния съвет на Националното сдружение на кметовете на кметства, което е още една отлична оценка за нейната работа.

Телчаров припомни също, че представителите на БСП в местните власти винаги са защитавали обществения интерес, независимо срещу какви корпоративни интереси им се е налагало да воюват. Съвсем скоро лично той е написал декларация, която е била приета единодушно от целия Общински съвет против добива на пясъци от коритото на река Марица, защитавайки интереса на малките и средни земеделски производители, които имат опасения за спад на подпочвените води в района при реализация на тази дейност. 

Димитър Здравков изброи всичко свършено за този мандат в Поповица и набеляза новите проекти, които ще се изпълняват занапред. Само асфалтираните улици през този мандат в Поповица са около 4км.

Всички призоваха, за да продължи бързото развитие на населените места в общината да се гласува с номер 1 в трите бюлетини:

 

 За Общински съвет

 За кмет на община 

За кмет на кметство

Всички присъстващи заявиха своята подкрепа за всички кандидати и особено за представителите на Поповица в листата за Общински съветници Пенко Бончев и Румяна Стамболова.

Main Menu