БСП регистрира листите си за кметове на населени места, общински съветници и за кмет на община Марица

25 Сеп 2023 08:55

 

Лидерът на местната структура на БСП и кандидат за кмет на община Марица, Виолета Христодулова и кандидати за общински съветници и кметове регистрираха днес листите на партията за предстоящите Местни избори.
„Уверени сме, че можем да предложим на жителите на нашата община работещи решения. Нашите кандидати са успешни и мотивирани експерти в различни области. Настоящи общински съветници и много нови лица са част от листата с кандидати за общински съветници.“, заяви при регистрацията Виолета Христодулова.
За пореден мандат един от най-успешните кметове в страната – Красимир Минков се кандидатира за кмет на своето село Труд. Жителите на Динк отново, ще гласуват доверие на настоящия си кмет Иван Рашков. В село Трилистник кандидатурата е на гражданския активист Василена Нанева.
„Залагаме на хора, професионалисти в своята област и активни общественици. Мениджъри в международни компании, експерти в областта на регионалната политика, образованието и социалната сфера, земеделци и представители на частния сектор са кандидатите, които на 29 октомври ще разчитат на гласовете на жителите на община Марица, за да бъде осъществена промяната към по-добро за всеки един жител на община Марица.“, категорична е кандидатът за кмет Виолета Христодулова.