Хиляди по площадите в подкрепа на Обединени земеделци и Димитър Иванов

22 Окт 2023 14:26

 

От началото на кампанията хиляди граждани се събират почти всяка вечер на площадите в различните населени места и показват своята подкрепа към Обединени Земеделци и най-успешния кмет на община Марица Димитър Иванов, който е уверено въри към спечелването на четвърти пореден мандат.

Постоянството, усилената работа и отличният екип са гаранция за видими резултати. Доказателство за това са трите успешни мандата на Димитър Иванов като кмет на община "Марица".

Повечето от кандидатите му за кметове по места и съветници, които бяха представени не са партийни членове, а от гражданската квота. Кандидатите му за кметове и съветници са хора с различни професии - военни, полицаи, лекари, инженери, бизнесмени, спортисти, учители, хора от всички сфери и възрасти. Това е така, защото Димитър Иванов иска да управлява заедно с хората.

Обновени обществени сгради, отводняване, спортна и училищна инфраструктура, все повече асвалтирани и чакълирани улици са само част от придобивките, които получиха селата в Община Марица през последните дванадесет години.


За това и жителите на населените места идват по площадите да изкажат своята благодарност и подкрепа към екипа на Димитър Иванов и Община Марица.

Тази вечер жителите на село Скутаре ще посрещнат успешният отбор на Димитър Иванов. Селото нямаше читалище, но благодарение на екипа на Иванов се сдоби с ново. Там сега се провеждат културни и общоселски мероприятия.

 

Да продължим заедно напред, като подкрепим силния отбор на ПП "Обединени земеделци" с номер
3️⃣2️⃣ в трите бюлетини!