Ботев пуска в продажба екипа за новия сезон

27 Юли 2024 19:06

Новият титулярен екип на Ботев (Пловдив) за сезон 2024/25 от утре ще може да бъде закупен от клубния магазин на стадион "Христо Ботев". Вдъхновяващият жълто-черен екип, с който "канарчетата" вече играха и в европейските мачове с Марибор и Панатинайкос, е на цена от 120 лева.

Всеки привърженик, който желае, може да се сдобие с новия екип от клубния магазин на "Колежа". В утрешния ден магазинът ще работи от 11:00 ч. до края на срещата с Локомотив (Пловдив).

Привържениците, които вече са направили предварителна поръчка, могат да получат своята фланелка в клубния магазин утре. Тези, които са направили предварителна поръчка, но нямат възможност да вземат продукта в утрешния ден, ще получат обаждане, за да бъде уточнено къде да им се изпрати фланелката.

Титулярният екип за сезон 2024/25 е по дизайн на Атанас Янков. Фланелката вплита в себе си важни детайли за всеки ботевист като любимия стадион "Христо Ботев". Специално изработеният дизайн напомня за изискаността, свободата и красотата, към която Ботев винаги се е стремял и на терена, и извън него.