Марица и Септември София не се победиха (снимки)

25 Фев 2022 14:25

Отборите на Марица Пловдив и Септември София завършиха наравно при резултат 1:1 в двубой от 24-ия кръг на Втора лига. 

Началото на мача премина под знака на съвместната инициатива между Марица и РЦПППО - Пловдив (Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование), която има за цел да се обърне по-голямо внимание на децата със специални потребности, които също имат нужда от любов и грижа, както и всички останали подрастващи. Тези деца са част от обществото и трябва да бъдат приемани равноправно в него. Децата, както и техните родители, са специални гости на Марица в този ден.

В началото на втората част Септември стигна до гола. Красиан Колев беше точен за гостите, оставен непокрит около точката за дзупа. Той получи подаване от Атанас Кабов и прати топката във вратата.

В 86-ата минута Марица получи правото да изпълни дузпа. Дълго подаване намери Айкут Янъков в наказателното поле, а Димитър Шейтанов излезе неразчетено напред и събори нападателя в опита си да пресече паса към Янъков. Зад топката застана Валери Домовчийски, който стреля в долния ляв ъгъл. Шейтанов закачи кълбото, но не успя да спаси и така Марица стигна до равенството.

Main Menu