Марица представи официалния си сайт

08 Авг 2024 19:29

След над 15 години футболната Марица отново има свой собствен сайт.

Ето какво написаха от клуба:

След дълго време, много усилия и среднощен труд - напълно безвъзмезден, днес ви представяме официалния сайт на "Марица“! Все още работата по него продължава, но той вече може да бъде използван. Вероятно ще откриете и пропуски, но вярваме, че той ще се хареса, а нашите усилия ще бъдат оценени!

"Марица“ е един от първите клубове в България със собствен сайт. С промените в клуба правата за него останаха неясни и с времето работата му бе преустановена. Така вече над 15 години "жълто-сините“ нямаха официален сайт, като до голяма степен страницата във фейсбук, създадена през 2011 година, изпълняваше тази роля, до колкото това бе възможно.

Идеята за изработка на нов сайт е много стара, а опитите за реализация на такъв проект започват още преди 2015 година. В последните няколко месеца бе свършена много работа от екипа, който работи по проекта. Резултатът вече е налице и днес с гордост ви го представяме. Отново подчертаваме, че сайтът не е изработен от фирма, а от скромен екип от ентусиасти, като техният труд бе и ще остане напълно безвъзмезден, а резултатът от него ще бъде изцяло в полза на клуба.

Огромни благодарности на Георги Атанасов, без който този дългоочакван проект нямаше да може да се сбъдне! Както и на всички спомогнали и съдействали още една мечта да се превърне в реалност!

Сайтът може да видите - тук:

https://maritsa1921.bg/