Локомотив II надви Секирово

11 Ное 2023 22:14

Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) постигна победа в поредния кръг на Югоизточната Трета лига. „Черно-белите“ надвиха Секирово с 2:1. Двубоят се игра от 14:30 часа на стадион „Пловдив“.

Локомотив успя да открие резултата още в 6-ата минута. Иван Узунов изведе Васил Църцев, който шутира, вратарят на Секирово пробва да спаси с крак, но топката влетя в мрежата за 1:0. В 10-ата минута играч на „зелените“ нахлу в наказателното поле на Локомотив и стреля неточно в аут. Малко след това Секирово пробва да се възползва от неразбирателство в задни позиции, топката мина встрани от вратата на Томов. В 35-ата минута скоростна атака на „черно-белите“ можеше да завърши с гол, но защитник в зелено се намеси и изчисти. В 42-ата минута Веселин Празов открадна една топка и изведе Антонио Миленков на добра позиция, стражът на гостите изби в корнер.

В началото на втората част Мартин Хайдаров стреля опасно от пряк свободен удар. Същото сториха и гостите малко по-късно. В 78-ата минута „черно-белите“ удвоиха своята преднина чрез Лесов. В 81-ата минута гостите върнаха един гол за крайното 2:1.

Main Menu